Ongeval, wat nu?

Carrosserie Plus by Martens

Wij zorgen voor een zorgeloze herstelling van uw wagen. Carrosserie Plus by Martens is herkend door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor verloopt onze samenwerking vlot tijdens ieder schadegeval. Bovendien hebt u in de meeste gevallen ook recht op een vervangwagen.

Nadat we een foto-expertise van de schade aan uw wagen hebben gemaakt sturen we deze op naar de verzekeringsmaatschappij en de expert. Op deze manier garanderen wij onze klanten een vlotte afhandeling. Wij proberen steeds de wagen zo snel mogelijk te herstellen.

Erkende hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen en alle merken

Professionele makelaars en verzekeraars hebben dagelijks met verkeersongevallen te maken. Ze treden op als bemiddelaar en streven voor hun klanten naar een kwalitatieve herstelling. Ze zoeken een hersteller waar ze hun klanten met een gerust hart kunnen naartoe sturen. Carrosserie Martens past naadloos in dit concept.

Van expertise tot en met de rechtstreekse betaling (m.a.w. zonder dat de klant de factuur moet voorschieten), alles wordt gedaan om zoveel mogelijk de ongemakken van de klant te verminderen. Voor bepaalde maatschappijen en expertisebureaus dient de klant zelfs niet meer te wachten op de komst van een expert : de klant biedt zich bij ons aan, er worden enkele digitale foto’s genomen, en aan de hand van deze foto’s en een geautomatiseerd bestek wordt het schadedossier met de verzekering afgehandeld.

Meer info op de verzekeringspagina

Smart repair all in one

Glasschade : Een beschadigde autoruit herstellen ?
In 50 % van de gevallen kan het! Bovendien is het een stuk voordeliger dan vervangen én het is net zo duurzaam. Voor een gemiddelde herstelling betaalt u 75 € (excl. BTW). Wacht dus niet tot de ruit barst en maak vlug een afspraak. Kan uw autoruit dan toch niet worden hersteld, wij helpen u binnen de kortst mogelijke tijd aan een nieuwe (al dan niet originele, zoals u wenst) ruit. Alles gebeurt in onze eigen werkplaats.

Uitdeuken & spuiten

Is uw autolak zwaar beschadigd en is de plek te groot voor gedeeltelijk herstel? Dan ondernemen wij bij Carrosserie Plus by Martens meerdere stappen. Wij gaan de deuk uitdeuken en een nieuwe laklaag aanbrengen aan uw wagen. Carrosserie Martens is uitgerust met een geavanceerde spuitcabine en kan uw voertuig van een gedeeltelijke of volledige nieuwe laklag voorzien.

Glasreparaties

Heeft u een sterretje in uw voorruit door steenslag? Geen probleem, bij Carrosserie Plus by Martens zorgen wij ervoor dat uw ruit er zoals nieuw uitziet. Hoe sneller wij het sterretje in uw voorruit herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder scheurt.

Een sterretje in de voorruit vervangen is meestal mogelijk als het sterretje kleiner dan 2 euro is en het minstens 6 centimeter verwijderd is van de rand.

Airco

Wist u dat de doorsnee airconditioning om de 4 jaar hervuld dient te worden ? Zonder dat u het zelf echt beseft verminderd de werking van de klimaatregeling van uw wagen. Ongeacht het merk of type van uw wagen, wij vullen de airco ervan.

Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak.

Service & garantie, lid van acoat selected, Febelcar en ABS

Naast kwaliteit is service onze belangrijkste troef. Door onze rechtstreekse samenwerking met de verzekeringsmaatschappijen, zorgen wij ervoor dat de kommer en kwel bij een ongeval tot een minimum herleid wordt.

Ook het uitlenen van een vervangwagen behoort tot ons dienstenpaket. Geen aftandse vervangwagens maar recente wagens MET omnium verzekering.

De persoonlijke aanpak van iedere klant geniet onze hoogste prioriteit.

Carrosserie Martens is een Eurogarant-bedrijf : herstellingen met waarborg m.a.w.. Wij nemen de garantie van de constructeur over met een minimum van 2 jaar. Ook op onze kwaliteitslakken geven wij minimum 2 jaar waarborg.

Acoat Selected groepeert onafhankelijke schadebedrijven die aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoorden. Enkel bedrijven die aan deze normen voldoen, komen in aanmerking voor dit label. Carrosserie Martens maakt reeds van in 1976 deel uit van deze selecte groep.

ABS is een groepering van 66 topherstellers verspreid over België. Alle aangesloten carrosseriebedrijven dragen het Acoat Selected kwaliteitslabel.
ABS carrosserieherstellers werken 100% met Sikkens, één van de meest innovatieve en kwalitatieve autoreparatielakken wereldwijd.

https://abscarrosserie.be/nl/